Webshop » Wie zijn wij

 

Promoldavie is begin 2018 opgericht door André en Stela Bloemendaal. Stela is een geboren Moldavische en woonde tot haar 26e in Moldavië. Totdat ze André ontmoette en mee naar Nederland ging. André heeft zich de taal van land eigen gemaakt en weet zich in contacten goed te redden. 

 

Het is onze wens om Nederland bekend te maken met het goede wat Moldavië te bieden heeft. Wij staan dubbel en dwars achter onze producten. Onze wijnen zijn internationaal zeer gewaardeerd, ze vallen regelmatig in de prijzen. De Nederlandse Bijenhoudersvereniging heeft onze acacia honing als zeer goed bestempeld. 

 

Tegelijkertijd willen we op verschillende manieren iets kunnen betekenen voor Moldavië in het bijzonder, maar ook voor mensen die hulp nodig hebben in het algemeen:

 

-Onze honing wordt ingekocht in samenwerking met een partij in Moldavië die microkredieten verstrekt aan mensen die moeite hebben om in eigen levensbehoeften te voorzien. Voor elke kilo ingekochte honing doneren we een vastgesteld bedrag aan deze organisatie. 

-Wanneer honing ingekocht wordt bij Imkers, die hun onderneming zijn opgestart met een microkrediet, ontvangen zij een extra percentage bovenop de marktprijs.

-Grote partijen cadeauverpakkingen met 50gr acaciahoning laten wij inpakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

-Een deel van de winst investeren wij in goede doelen in Moldavië