Wijnfestival Chateau voor Buren

A.s. zondag 26 augustus staan wij met onze wijnen en honing op het wijnfestival van de Betuwe, Chateau voor Buren. Een unieke kans om premium wijnen uit dit nieuwe oude wijnland te proeven en kopen. Van harte welkom

Lees meer »

Struinen in de tuinen

Op 8 juli a.s. zullen we met een wijnproeverij staan bij de familie Van de Berg tijdens Struinen door de Tuinen. Adres is Reurhout 10 in Hooglanderveen. Het eerste optreden is om 13.30u. Welkom!!

Lees meer »

Fondsenwerving

Bent u als stichting, vereniging, kerk of organisatie op zoek naar unieke producten om fondsen te werven. Informeer dan eens naar de mogelijkheden die Promoldavie te bieden heeft. Wij bieden onze producten voor de retail aan tegen aantrekkelijke inkoopprijzen, zodat u als retailer nog een mooi marge voor het goede doel kunt scoren. Omdat onze producten een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben, scoort u extra makkelijk.....

Lees meer »

Vartely in de prijzen

Dat Chateau Vartely regelmatig in de prijzen valt, bleek maar weer eens een maand geleden. Op de Londen Wine Competition (LWC), een van de meest prestigieuze wijnconcoursen in Groot-Britannie, werd er zowel goud als brons gewonnen. De Cabernet Sauvignon ontving een gouden medaille en de Feteasca Neagra van de Individo lijn brons. Beiden zijn verkrijgbaar via onze webshop. 

Lees meer »

Promoldavie gaat live

Het is feest! Vandaag gaat www.promoldavie.nl live. Voor degene die van woordspeling houden, is het al snel duidelijk. Deze site Promoot producten uit Moldavie. Er is veel over Moldavie te zeggen, de dingen die allemaal niet goed gaan. Maar we willen nu graag een ander geluid laten horen. Moldavie brengt ook veel mooie dingen voort. En dit zijn de producten die wij promoten en gaan promoten.

Lees meer »

Promoldavie

06-15356391

Wouter van Dijklaan 4

Hooglanderveen

info@promoldavie.nl

KVK: 70833362

BTW nr: NL858477609B01