Reactie plaatsen

Reacties

Hans van der Valk
een maand geleden

Goedemiddag, zojuist ingesproken op voicemail 06. Wij (Protestantse gemeente te Leusden) hebben een online/digitale kerstmarkt in voorbereiding. Wij denken op ons lijstje ook wijn (rood en wit) op te nemen. Om het wat laagdrempelig te houden denken wij aan een wijn van € 5,00 tot € 6,00 inkoop voor ons. Kunt u hierover met ons meedenken? Met vriendelijke groet, Hans van der Valk, M: 0625006968

Alison Jolley
10 maanden geleden

Vanuit onze kerk, PKN, Bergen op Zoom, zijn we geïnteresseerd in uw wijn om te gebruiken voor het Avondmaal. Kunt u mij informatie sturen met inkoopprijs en voorwaarden?

Joanne ten Bolscher
10 maanden geleden

Dag, wat mij opviel op pagina 76 in Petrus (magazine van PKN). Daar staat in het gele kader: ''Veel Moldaviërs wonen in een klein huisje naast hun eigenlijke huis. Dat huis gebruiken ze alleen voor hun bruiloft, voor bezoek en voor hun begrafenis. De cadeaus voor de begrafenisgasten liggen al klaar.'' Ik dacht dat Moldavië een arm land was.

A Bot
een jaar geleden

Goedemorgen,

Ik heb een vraag,
Na 4 jaar als vrijwilliger gewerkt te hebben in Moldavië, heb 26 januari een bedankmiddag georganiceert voor mijn sponsoren. Nu leek het mij leuk om ze kennis te laten maken met de moldaafse cultuur.
Een daarvan is natuurlijk de heerlijke moldaafse wijnen. Omdat ik de afgelopen jaren op giften heb geleefd heb ik geen budget. maar zou de mensen wel willen laten kennis maken met de moldaafse wijn.
Wat zou u voor mij kunnen betekenen?

graag hoor ik van u
met vriendelijke groeten,
Alineke

M.D. Dorenbos
een jaar geleden

Enige tijd geleden hebben jullie contact gezocht met ons omdat wij en reis voorbereiden voor een project in Moldavië vanuit de Pk Nieuwegein Noord. Jullie stelden voor om producten in te zetten voor de fondsenwerving. Wij zijn daarin mogelijk geïnteresseerd voor een kerstmarkt in november.

Hartelijke groeten,

Mariët
030-6040699